Nyheter


Till Bertil Nilssons minne

ALLSÅNGEN I KISA INSTÄLLD!


Den populära allsången i Kisa ställs in 2020.


Arrangörerna har väntat på nya besked från folkhälsomyndigheten och valde att flytta fram arrangemanget från den 21 juli till den 23 augusti.


-Då det är kort tid kvar och restriktionerna om max 50 personer fortfarande gäller väljer vi att ställa in årets allsång. Det känns jättetråkigt men vi har ingen möjlighet att genomföra allsången under rådande omständigheter, säger Anders Nilsson, ordförande i allsångsföreningen.


Allsången i Kisa är Östergötlands största och lockar varje år en bra bit över 1 000-1 500 personer. Arrangörerna planerar nu för fullt för nästa års musikkväll som blir något alldeles extra.


-Nästa år är det 15 år sedan den första allsången på hembygdsgården i nuvarande form. Det innebär att vi kommer att slå på stort och bjuda på en hel del extra, säger Anders Nilsson.


Allsångsföreningen kommer att arrangera allsången på hembygdsgården i Kisa den 20 juli nästa sommar. Som vanligt blir det en känd huvudartist, en känd hemlig gäst, lokala artister och en lokal stipendiat. Och så massor av allsång förstås!

Stort tack till våra sponsorer som gör Allsång i Kisa möjligt!

© Copyright. All Rights Reserved.